menu

Art & Design

Ben jij ook zo dol op creatief bezig zijn? Heb je altijd al in de rol willen kruipen van een echte kunstenaar, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan zijn de Rijnmond-lessen Art & Design echt iets voor jou! Er zullen veel verschillende werkvormen en technieken aan bod komen, zoals houtskool, lino-druk, schilderen op canvas, 3D-hout, fotografie, film en mode. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw eigen kunstwerk.

music & Dance

Houd jij van zingen? Of juist van dans? Ben jij gek op acteren? Meld je dan nu aan voor de Rijnmond-lessen Music & Dance! Je leert hoe een musical wordt opgezet en welke verschillende theaterstukken er zijn. En natuurlijk ga je zelf ook het nodige aan dans en zang doen. Ontpop jezelf tot een ware musicalster!

Sport & play

Ben jij sportief en niet bang voor een uitdaging? Ben je een echte teamspeler en nieuwsgierig naar andere sporten? Geef je dan nu op voor de Rijnmond-lessen Sport & Play. Je maakt kennis met sporten die je in de normale gymles niet krijgt, zoals surfen, tennissen, kickboksen en klimmen. Trek je sporttenue aan en sta klaar bij de startblokken. Ready, set, go!

Voor de Sport & Play wordt een bijdrage van € 125,- berekend in verband met de kosten van materialen en locaties. 

Cook & Bake

Is koken, bakken en braden jouw passie? Is de keuken jouw terrein en wil je zoveel mogelijk nieuwe ingrediënten en kooktechnieken ontdekken? Volg dan nu de Rijnmond-lessen Cook & bake. Geen baksel is te groot en geen recept is te moeilijk. Alle pannen en keukenapparatuur staan tot jouw beschikking. Leer de grote en kleine foefjes van het werken in een keuken en ontdek de masterchef in jezelf.

make & create

Heb jij verstand van de nieuwste technologie? Wil je weten hoe de 3D-printers werken en hoe je een robothand laat bewegen? Dan zijn de Rijnmond-lessen Make & Create echt iets voor jou! De lessen worden gevolgd in de Makerspace waar de nieuwste apparatuur klaar staat om gebruikt te worden. Geef je nu op en maak je klaar voor de technologie van de toekomst!

Beauty & Hair

Ben jij altijd al geïnteresseerd in uiterlijk? Vind je het leuk om met nagels en haren bezig te zijn?

We leren je technieken en vaardigheden op het gebied van uiterlijke verzorging. Je krijgt les in onze mooie praktijklokalen; een kapsalon en een schoonheidssalon. We nodigen gastdocenten uit om nieuwe technieken aan te leren. Lijkt je dat wat?
Kies dan voor het keuzevak Beauty & Hair.

Green & Design

 

Houd jij ook zo van creatief bezig zijn met allerlei soorten materialen? Dan is Create & Selfmade echt de les voor jou. Ga aan de slag met naald en draad, lijmpistolen, maak je eigen sieraden, creëer een te gekke moodboard etc. Laat je fantasie de vrije loop, wees creatief en maak het zelf! 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze school en over ons onderwijs? Neem dan gerust contact met ons op! info@vakcollegerijnmond.nl of kom naar onze kennismakingsdagen.